#biophilic design.#wellness,#architecture and nature,#biophilic design inspiration

HVA VI GJØR

Dette huset forbinder med en ås i Devon. Mange av Cura Designs -prosjekter er opptatt av måten landskapet samhandler med konstruksjonen.

Vi tilbyr fullstendige design- og forskningstjenester for å skape arkitektur og rom ved å sette forbindelser med naturverdenen som en sentral designverdi.  

 

 

Oppussing og utvidelse til et klasse ll -listet hjem i Devon

HJEM I DEVON

I sitt hjerte handler biofilisk design om å designe bygninger som omfavner naturen for beboernes velvære og i tillegg beskytter og forbedrer biologisk mangfold i området ved å støtte nye habitater for den eksisterende plante-, fugle- og dyrepopulasjonen.

Vertical+garden+Rome+Italy+2shepardsgrove.jpg

GRØNNE KONSTRUKSJONER OG NATURLIGE ELEMENTER

Fasaden til Stiltskin Theatre -prosjektet ble inspirert av tradisjonelle bygninger som er dekket av eføy. Dette eksemplet er et hotell i Roma som har blåregn og japansk krype plantet på taket. Dette er en mulig og rimelig måte å integrere naturen med bygningen. (kreditt: shepardsgrove.blogspot.com)

biophilic childrens theatre

Stiltskin Barneteater i Devon

STILTSKIN BARNTEATER -BÆREKRAFTIG TEKNOLOGI

Cura Design jobber med en rekke konsulenter for å maksimere fordelene ved å koble naturen til både beboerne og naturen som omgir stedet. Grønne vegger, luft- og grunnvarmepumper, solcellefanger, termiske oppsamlere og regnvannshøsting ble alle vurdert og utnyttet i dette prosjektet.

passivehaus sketch details for childrens theatre

Working Sketches av Peter Warm Consulting

PASSIVEHAUS -TEKNOLOGIER

Cura Design jobbet med Peter Warm Consultants på innledende studier for å forbedre Stiltskin Childrens Theatre -bygningsstoff og konvolutt med Passivehaus -detaljer. Denne typen byggeteknologi kan øke bygningers varmeeffektivitet massivt til det punktet at den ikke krever gassoppvarming, bortsett fra som en sikkerhetskopi. Dette er en svært bærekraftig måte å bygge om og pusse opp bygninger og avgjørende i denne tiden av klimaendringer og masseutryddelse.

#biophilic design inspiration,#biophilic swimming pool.#architecture and wellness

Forslag til svømmebasseng i nytt hjem

NYTT HJEM - VISUELLE TILKOBLINGER MED NATUREN

Dette var et forslag til et hus på en høyde i Devon som forsøkte å koble klientene med åssiden og områdets omgivelser. Den tilstøtende elven og himmelen forbinder bassenget.

#biophilic community centre,#biophilic design and community

IUnion Corner samfunnssenter og hage

FELLESSKAPSSENTER - NATUR OG KONSTRUKSJON - PLASSENE MELLOM

Union Corner Community Center var et gressrøtter- og publikumsfinansiert prosjekt som inkluderte en fellesskapshage. Den foreslåtte fasaden som omgir bygningen og hagen ser for seg at alle disse tavlede bygningene åpner seg og blir bebodd av natur og mennesker. Fasadeplater som i utgangspunktet gir forslaget et tett og lukket utseende, åpent om morgenen for å skape steder å sitte og snakke. På denne måten blir plassen mellom det private rommet i hagen og det offentlige rommet på fortauet gjenvunnet av de lokale innbyggerne. De nye åpningene i konstruksjonen gir lys, luft og mennesker inn i sentrum - hver gang en besøkende går gjennom en dør eller åpner et vindu, kommer de i direkte kontakt og berører lokale kunstnerfabrikker og blir mer bevisste på disse naturmaterialene.

#permaculture garden and biophilic design, #biophilic design Devon

Union Corner samfunnssenter og hage

FELLESSKAPET SENTRALHAGE - SUNLIGHT LUFT OG PLANTER

I forbindelse med permakulturelle designere er hagen utviklet og vokst både fra bakken og fra planterne på gårdsplassen, og mange av veggflatene brukes. 

#award winning extension,#award winning extension Plymouth,#biophilic design inspiration

New Street Project

NYTT HJEM - VENTILASJON

En kjærlighet til naturen kan strekke seg til måten en bygning blir oppvarmet og avkjølt. Ventilasjon og termiske fordeler er forbedret i denne forlengelsen av sibirsk lerk ved å varme innvendig luft i trapperommet med vinterlys.

All trebekledning, snekker og trappekonstruksjon er Siberian Larch og er fra FSC -akkrediterte kilder og fornybar lager.

#biophilic interior design,#natural materials and architecture

Seaside Flat interiør

BOLIG INTERIØR - MATERIALER

Materialene som brukes i konstruksjonen påvirker naturen og oss selv. Dette interiørprosjektet for en to -sengs leilighet forsøkte å innlemme materialer som enten allerede eksisterte på stedet eller gjenvunnet og naturlig. Materialvalget velger å være giftfritt og ikke skade mennesker planter eller dyr. Gulvet er gjenvunnet teak, mursteinen er den eksisterende underbygningen til leiligheten, benken er gjenvunnet massiv teak og malingen er kalkbasert. Dørene er laget av bjørkelag og har håndtak i skinnimitasjon på stedet.

Mulighetsstudie for små omsorgsboliger i Storbritannia

SUNN FORNUFT

Det er sunn fornuft.

Vi er en del av naturen.

Vi har en plikt til å beskytte og forsterke naturen i vårt bygde miljø, både til fordel for naturen og til fordel for oss selv.