IMG_1499.JPG

Himmel og hav i Skottland

Helseprosjekter

Utdrag fra Biophilic Research Report: Mens han jobbet som lege på et sykehjem, OR. Thomas brukte tid på å observere pasientinteraksjoner spesielt i spisestue, ganger og solarium. Han kom til at ensomhet, kjedsomhet og hjelpeløshet er de tre største problemene for beboere i langtidspleie å overvinne (Flynn, 2008).

Thomas 'tro på at "hver skapning har en habitat der den trives, og en der den visner, mennesker visner i institusjoner" (Brownie, 2011 s.65)

Rikheten av forskning som beviser den positive helse, kognisjon, atferdsmessige og andre virkninger som tilgang til naturen har på mennesker, er forbløffende. Likevel bruker vi i gjennomsnitt 90% av tiden vår innendørs, ofte i sterile bygninger uten naturelementer. Å legge til en biofil designtilnærming er avgjørende hvis vi skal ta opp dette.

 

Cura Design har gjennomført mulighetsstudier og forskningsstudier for biofil inspirert  helsefasiliteter som  oppfyller CQC -standarder. Nedenfor er et utvalg av nåværende og fullførte prosjekter. Klikk på bildet for flere tegninger og videoer om et gitt prosjekt.

Biophilic care home study
Biophilic extra care flats
biophilic medical facility
Biophilic offices

Mulighetsstudie for a  Biophilic Care Home

 

En rapport for et stort nasjonalt omsorgsfirma. Rapporten beskriver Curas visjon for utvikling av nye standard designprinsipper for fremtidig design av små omsorgsboliger.

 

 

Biophilic Study for Care Home Complex

 

Cura utarbeidet biofil forskning og en rapport for en engong utvikling av 80 leiligheter knyttet til viktige elementer, inkludert:  

 

Atrium  og inngangen

5. og 6. etasje felles terrasse

Rapporten dekker:

En skriftlig bakgrunnsanmeldelse om samtidens kjernebransjelitteratur

En objektiv gjennomgang av "velvære" på nettstedet

Skriftlige anbefalinger for mulige forbedringer og endringer i dagens design

Recognition Health Head Office London

 

Cura Design designet, fikk byggetillatelse og administrerte kontrakten til ferdigstillelse på hovedkontoret for Recognition Health i Wimpole Street i London. Biofile designelementer ble uttrykt både gjennom utformingen av rommet så vel som ved valg av materialer og planter.

Anerkjennelse Health Plymouth Office

 

Cura Design designet, fikk byggetillatelse og administrerte kontrakten til ferdigstillelse på Plymouth -grenen av Recognition Health. Biofile elementer var integrert i både utformingen av rommet og hadde også innflytelse på selskapets merke.